axu brush round fine hair s

469 SEK
35 mm

Produktinformation

Axubrush Styling Brush är en lyxig kollektion av fönborstar utvecklade för att underlätta stylingen och ge håret snygg glans och en hållbar volym. Borstarna är tillverkade i 100 procent naturlig svinborst vilket gör dem betydligt mer skonsamma mot håret än borstar av metall eller plast. De hjälper till att minimera frissighet och gör håret silkeslent utan att skada eller bryta hårstråets struktur. Specialdesignade, ergonomiska handtag i kork gör borstarna bekväma att använda och bidrar till en klassiskt elegant estetik som passar perfekt ihop med Antonio Axus stylingprodukter.

Axubrush Blonde Styling Brush är särskilt utvecklad för att passa europeiskt och skandinaviskt hår, med tunna hårstrån. Borsten finns i fyra olika storlekar S, M, L och XL.

  • Den största borsten XL rekommenderas till kunder med långt och fylligt hår. Den rätar ut håret och ger en vackert skimrande blankhet.
  • Storlek L passar dem med normallångt hår. Den ger mer volym och finare glans.
  • Borsten i storlek M är lätt att använda och gör det enkelt att böja lugg och toppar samtidigt som den ger volym och en fin glans.
  • Den minsta borsten S är speciellt utvecklad för att passa kort hår.
;